Rematching.

Tråkigt att det skulle bli såhär men ah familjen jag bor hos har kommit fram till att de inte behöver en aupair. Det betyder för min del att jag behöver hitta en ny familj. Det ska nog fixas någorlunda enkelt, dock känns det lite surt. Det som helt klart känns bäst är att jag själv slapp komma med medelandet. Hade tankar på att flytta mig själv efter att saker skurit sig med mamman. Kommer dock sakna barnen för de är helt underbara och kommer ha en underbar framtid tillsammans! Men ah nu ska jag titta på true blood, weeds och lipstick jungle. Kommer inte kunna sova.

Paintball!

För första gången i mitt liv har jag spelat paintball. Underbar kännsla, testosteron blandat med svett och adrealin så det skulle räckt till en sovjetisk fyllekonvoj. Jag brukar vara anti all form av vapen och beskjutning. Dock när det är ett lag med barn på 14 års ålder och vi i andra laget inte är det så kommer en sadistisk del fram ur mig. Jag säger inte att detta är något positivt, men testa själva så får vi se hur eran moral klarar sig. Jag fick tre fantastiska skott på mig, ett på låret, en på ryggen och en i ansiktet. Det var som att vara jokern, genomsvettigt och "stripigt hår" och färg på halva ansiktet, ett oförklarligt humör som kunnat vända på spelplanen. Detta ska göras igen med andra aupairer hoppas jag! Slutsatsen av detta är att Krig kan vara hälsosamt!


Kriget om hallen!

Tänkte ge en tyst minut till alla stormtropers som var med i kriget om hallen denna eftermiddag. Trots deras starka försvarslinje hade dom inte en chans mot flubber, The evil alien och rymdhandgaren som styrdes av Mr.Yoda. Nu får vi hoppast att under morgondagen eller senare denna veckan att det blå loket Thomas lyckas förhandla till sig ett fredsavtal med chewbacka. En lönnmördare skulle också fungera för att kunna skapa fred i lilleputtland.



RSS 2.0